Carduri Avantaje Tanggo

Programul nostru a luat naştere din dorinţa de a arăta aprecierea pe care o avem faţă de clienţii noştrii şi de a-i recompensa pentru loialitatea lor. Fiecare client are posibilitatea de a se înscrie în programul de fidelizare, prin completarea unui formular special în magazin. Recompensele pot fi de 5 si 10% din valoarea cheltuită.

avantaje-copy

D’AMOUR

Cardul Tanggo d’Amour este acordat la prima achiziţie în valoare de 1500 lei şi vă oferă o reducere de 5% la fiecare produs din magazin. Prin cardul Tanggo d’Amour, vom monitoriza achiziţiile dvs timp de un an.

EXCLUSIF

Când veţi atinge plafonul de 15000 lei valoare bunuri achiziţionate, veţi primi automat cardul Exclusif, prin care veţi beneficia de o recompensă de 10% la următoarele achiziţii. Principalul avantaj al cardului Exclusif este recompensa de 10% la fiecare achiziţie din magazinul nostru. Alte avantaje sunt: participarea la evenimente în cadrul magazinului, programări speciale pentru sesiuni de Private Shopping, posibilitatea de a vizualiza printre primele persoane, modele noi şi de a rezerva orice produs doriţi.

Marimi

 

vers B

×

Marimi

 

vers A

×

Marimi

 

vers C

×