Comanda dumneavoastra si Plata

Comanda dumneavoastra. Plata

Comanda. Puteti comanda produsele noastre de pe platforma tanggo.ro printr-o comanda plasata on-line pe site-ul nostru. Pasii ce trebuie sa-i urmati pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru sunt uramatorii:

  1. Faceti-va un cont personal pe site-ul nostru (puteti sa-l faceti la finalizarea comenzii inainte de plata daca doriti).
  2. Vizualizarea produselor, a specificatiilor tehnice si caracteristicilor lor si adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi apasand butonul “adauga in cos”.
  3. Finalizarea comenzii – trebuie sa fiti autentificat si inregistrat pe site-ul nostru. Apoi trebuie sa completati in mod obigatoriu urmatoarele campuri: Persoane fizice: Nume, Prenume, e-mail, telefon, adresa de facturare si adresa de livrare. Persoane juridice: Numele companiei, CUI, Reg.Comert, Banca, Cont bancar, adresa de facturare, adresa de livrare.

Livrarea se face doar dupa confirmarea platii.

Detalii plata. Puteti alege ca modalitate de plata :

  1. Plata Ramburs. Plata se face la livrare, in momentul in care primiti coletul. Transportul si manipularea coletului este efectuat de catre Fan Courier, la un cost fix de 15 lei (inclusiv TVA) pentru toate localitatile de pe teritoriul tarii.
  2. Plata cu cardul. Veti fi redirectionati catre Plati Online. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca tanggo.ro

Finalizare comanda. In aceasta pagina va rugam sa verificati daca toate datele dumneavoastra sunt corecte, alegeti modalitatea de plata, ramburs sau plata online prin card, apoi bifati butonul „Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile” si apasati butonul “Plaseaza comanda”. Dupa finalizarea comenzii, in cel mai scurt timp veti primi prin e-mail cu toate detaliile despre comanda dumneavoastra. Va recomandam sa mentineti in permanenta datele dumneavostra personale actualizate: nume, prenume, adrese de livrare si facturare, adresa de e-mail, astfel putem fi mai aproape de dumneavoastra si va putem ajuta in alegerile facute.

Toate comenzile lansate pe platforma E-Commerce Tanggo,  a caror plata nu este factuta in termen de 3 zile, vor fi anulate in a 4-a zi. Pentru comenzile unde optiunea/modul de plata ales de client a fost plata cu cardul de credit si se verifica absenta incasarii sau validitatii platilor pana cel mult ziua urmatoare zilei in care s-a inregistrat comanda, aceasta va fi anulata imediat.

Marimi

 

vers B

×

Marimi

 

vers A

×

Marimi

 

vers C

×