Instructiuni de intretinere

Instructiuni de intretinere

Instructiuni de intretinere si utilizare a incaltamintei

Pentru pastrarea caracteristicilor calitative ale produselor trebuie sa respectati recomandarile de intretinere, conform simbolurilor de pe eticheta produsului, explicate atat pe talonul de garantie, cat si mai jos.

Nu raspundem pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii si intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.

Durabilitatea pantofilor depinde de mentenanta si de modul in care sunt ingrijiti.

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.

Incaltamintea cu fete din piele neteda sau presata se curata de praf cu o carpa moale, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu ajutorul cremelor pentru pete destinate produselor din piele.

Incaltamintea cu fete din piele intoarsa se curata cu o perie speciala pentru pielea intoarsa si cu sray de reimprospatare a culorii si de protectie impotriva prafului si umezelii.

In cazul pantofilor cu talpa imbracata in piele, recomandam aplicarea de insertii pe talpa la pantofar, in special daca sunt folositi pe drumuri, trotuare cu imperfectiuni sau umede. Talpa de piele confera confort piciorului, dar este foarte sensibila si se poate deteriora usor.

Este interzisa spalarea cu apa a incaltamintei si accesoriilor din piele.

Incaltamintea umeda se usuca incet, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu surse de caldura (ventilator, calorifer, uscator de par sau alte surse de caldura). Incaltamintea din piele nu este un produs impermeabil, recomandandu-se purtarea ei pe timp uscat. In cazul tuturor produselor din piele este interzis contactul prelungit cu apa. In acest caz garantia isi pierde valabilitatea. Incaltamintea din piele superioara nu ofera protectie 100% impotriva apei. Singurul tip de pantofi care sunt rezistenti la apa sunt fabricati integral din cauciuc sau plastic.

Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu produse petroliere si solventi organici. Este interzisa folosirea detergentilor, deoarece acestia contin solventi care ataca pielea. Sarea si alte tratamente chimice utilizate iarna pentru dezghetarea strazilor ataca materialul incaltamintei si lasa pete de culoare. Incercati sa limitati expunerea incaltamintei la aceste elemente chimice. Intotdeauna indepartati excesul de apa sau zapada de pe pantofi. Incaltamintea deteriorata de substante chimice nu acopera garantia.

Efectele loviturilor, zgarieturilor sau frecarii directe a incaltamintei nu pot constitui motive de reclamatie.

Pentru a proteja pielea dumneavoastra se folosesc pentru vopsirea pielii din interior vopsele vegetale, de aceea vopseaua interioara poate migra. Acesta nu este considerat defect din fabricatie.

Pantofii cu toc inalt nu sunt recomandati pentru conducerea autovehicolelor.

Instructiuni de intretinere si utilizare a gentilor

Va rugam sa consultati indicatiile si pictogramele care insotesc produsul, pentru materialul din care este confectionat. Gerutatea maxima admisa este de maxim 1 kilogram.

 Instructiuni de intretinere si utilizare accesoriilor (curele, portofele, manusi, esarfe, etc.)

Va rugam sa consultati indicatiile si pictogramele care insotesc produsul, pentru materialul din care este confectionat.

Marimi

 

vers B

×

Marimi

 

vers A

×

Marimi

 

vers C

×