Livrare si expeditie

Livrare – expeditie

Livrarea produselor se face prin firma de curierat Fan Courier.

Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse motive (meteo, sarbatori legale, altele). Firma de curierat ne garanteaza totala disponibilitate, servicii de calitate si siguranta maxima.

In momentul in care comanda dumneavoastra a fost preluata de Fan Courier, veti primi un mesaj cu numarul de transport (AWB) si numarul de telefon zonal de la firma de curierat.

Costul transportului este fix, in suma de 15 lei, si se plateste de catre client/cumparator; costul transportului este afisat in modulele specializate pe care le puteti vizualiza pe parcursul finalizarii comenzii.

Toate comenzile lansate pe platforma E-Commerce Tanggo,  a caror plata nu este factuta in termen de 3 zile, vor fi anulate in a 4-a zi. Pentru comenzile unde optiunea/modul de plata ales de client a fost plata cu cardul de credit si se verifica absenta incasarii sau validitatii platilor pana cel mult ziua urmatoare zilei in care s-a inregistrat comanda, aceasta va fi anulata imediat.

Totate produsele expediate de Tanggo Boutique trebuie sa fie examinate de catre client imediat dupa primirea lor, chiar in prezenta colaboratorului firmei care a executat transportul. Daca exista orice deteriorare a ambalajului sau a produsului, clientul trebuie sa se adreseze imediat companiei de transport, sa ceara mentionarea acestei situatii in documentul de insotire si sa informeze imediat Tanggo Boutique.

Marimi

 

vers B

×

Marimi

 

vers A

×

Marimi

 

vers C

×