Politica de confidentialitate si de securitate

Politica de confidentialitate si de securitate

Toate datele colectate de Tanggo Boutique au scopul de a fi utilizate pentru validarea, expedierea si facturarea catre Client, pentru accesul lui la acest serviciu, pentru trimiterea acestuia de newslettere in format electronic, contactarea acestuia in chestiuni de Relatii cu Clientii si in scopuri statistice. Colectarea datelor personale si speciale (CNP) se face doar cu acordul voluntar al Clientului.
Compania noastra isi asuma angajamentul de confidentialitate fata de toate datele personale ale clientului, precum si de siguranta acestora.

Informatiile pe care le furnizati cu privire la plata sunt protejate corespunzator si criptate folosind cele mai avansate instrumente si eficiente sisteme de securitate.
In conformitate cu Legea 677/2001, InTanggo SRL este inregistrata ca operator cu caracter personal. In cazul platilor online efectuate prin card bancar, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de .
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane, InTanggo SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Tanggo Boutique sau pe serverele PlatiOnline.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.tanggo.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.tanggo.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.tanggo.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Marimi

 

vers B

×

Marimi

 

vers A

×

Marimi

 

vers C

×