Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Tanggo Boutique shop online este operat si administrat legal de proprietarul SC InTanggo SRL (J35/717/2003, RO 15306882), Timisoara, L.Blaga nr.1, 21C, E-mail: boutique@tanggo.ro si recunoaste tuturor clientilor sai drepturile legale si posibilitatea de a rezilia contractul comercial si de a returna produsele cumparate intr-un termen rezonabil si prevazut de lege.

Contract

Accesarea si utilizarea site-ului www.tanggo.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos si respectarea in totalitatea a legilor si regulamentelor aplicabile.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu utilizati acest site.

Luand in considerare ca utilizati acest site, sunteti de acord sa:

 1. furnizati informatii corecte, actuale si complete atunci cand faceti inregistrarea pe acest site;
 2. mentineti in siguranta parola de identificare;
 3. pastrati actualizate informatiile dumneavoastra;
 4. acceptati toate riscurile de acces neautorizat la informatiile din Registration Data.

Utilizatorul are responsabilitatea de a proteja echipamentele de backup si legatura securizata catre acest site.

Utilizatorilor acestui site le este permisa utilizarea continutului aici prezentat numai pentru uzul strict personal.

Este interzis sa publice, sa reproduca sau sa distribuie continutul acestui site catre terti, fara sa existe pentru asta o autorizatie prealabila din partea Tanggo Boutique.

Tanggo boutique isi rezerva dreptul de a initia proceduri legale impotriva utilizatorilor care folosesc neautorizat continutul acestui site.

Drepturile de proprietate ale site-ului

Continutul site-ului  www.tanggo.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea InTanggo SRL,  si al partenerilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Tanggo Boutique a oricaror elemente enumerate mai sus  se pedepseste conform legislatiei  in vigoare.

Tanggo Boutique isi rezerva dreptul de a modifica site-ul in orice moment, fara un anunt in prealabil.

Legislatie

Legea Comertului Electronic Nr. 365/2002 si Legea Nr.121/2006 pentru completarea si modificarea Legii Nr. 365/2002 privind comertul electronic

Regulamentul nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii

Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor internet-banking sau home-banking

Legea semnaturii electronice – 429/2001

Normele tehnice si metodologice din 13 decembrie2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica

Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Ordonanta nr.130/2000 regimul juridic al contractelor la distanta

Hotarare1308 a Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic

Legea privind clauzele abuzive intre comercianti si consumatori nr. 193/2000

Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677/2001

Declaratia de notificare trimisa  de Tanggo Boutique (InTanggo SRL) …

Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web

Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei si exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei – publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr.270 din 21/04/2003)

Legal

 1. Art.5, Art.6 alin 2 lit b, Art.8 din Legea 365/2002. Consumatorul / Clientul trebuie sa afle in mod clar si direct principalele informatii cu privire la ce vede si doreste sa cumpere online – Produsele publicate si comercializate de Tanggo Boutique E-commerce sunt insotite de Caracteristicile tehnice ale producului, care sunt disponibile pentru lectura si incarcare/download.
 2. Mesajele comerciale trimise prin e-mail sunt interzise atata vreme cat nu exista acordul explicit al destinatarului. Legea comertului electronic, dar si Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice – Legea nr. 506/2004 interzic in mod explicit astfel de mesaje – Clientii Tanggo Boutique au voluntar posibilitatea sa se aboneze si sa se dezaboneze na Newsletter (mesaje comerciale), respectiv odata cu crearea contului de client, sunt in totalitate de acor cu “Termenii si conditiile” de utilizare a site-ului .
 3. Interpretarea articolelor din cap. III din Legea 365/2002, legea comertului electronic ne demonstreaza ca un contract de tip “click-wrap”, adica butonul si casuta bifata cu “Sunt de acord cu termenii si conditiile” pe care le acceptam in procedura “Contul dumneavoastra” si “Creeaza un cont”, pasi indispensabili de-altfel pentru a putea beneficia de posibilitatea de a cumpara si vizita zonele cu informatii exclusive clientilor Tanggo Boutique E-commerce este legal valabil in Romania, atunci cand se respecta conditiile impuse de lege.
 4. Cumparatorul are dreptul sa trimita bunul inapoi in termen de 10 zile lucratoare (dreptul de denuntare unilaterala) – Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv special. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului/clientului sunt cheltuielile directe de expediere si returnare a produselor. Produsul trebuie sa-si pastreze in totalitate aspectul comercial, forma originala si certificatul de garantie.
 5. Dispozitii privind executarea contractului. Legea privind contractele la distanta are si cateva dispozitii specifice pentru executarea contractului – Termenul prevazut de lege pentru executarea contractului este de 30 de zile (calendaristice) – timp suficient pentru orice magazin online sa-si onoreze comenzile si obligatiile contractuale. Totusi, daca acest lucru nu se poate intampla, atunci magazinul trebuie sa-l informeze pe consumator/client de acest lucru si sa returneze banii, daca este cazul. Legea prevede o dispozitie – in cazul neexecutarii contractului din cauza rupturii de stoc, produsul poate fi inlocuit de unul similar, in conditiile in care acest lucru este prevazut in mod expres in contract sau consumatorul/clientul isi da acordul in mod expres.
 6. Site-ul Tanggo Boutique este implicat in mod direct in prelucrarea unor date cu caracter personal. Declaratia de notificare ….
 7. Legea nr.677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – stabileste conditiile generale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ce date pot fi prelucrate si ce obligatii au cei care le prelucreaza (operatorii de date).
 8. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor – http://www.anpc.gov.ro/

Marimi

 

vers B

×

Marimi

 

vers A

×

Marimi

 

vers C

×